KUR PASŪTĪT KŪKU UN ĒDIENU BANKETAM?

Nākot tuvāk kādiem lielākiem vai maziem svētkiem, allaž svarīgs ir galda klāšanas jautājums un arī tas, kur un kādu torti celt galdā viesiem. Arī tad, ja jārīko banketi telpās vai arī izbraukuma banketi, ir vajadzīgs izvēlēties labu pakalpojuma sniedzēju, lai nebūtu pēcāk jāviļas gan cenā, gan ēdiena daudzumā.

Konditorejas Rīgā bieži mēdz piedāvāt ne tikai galda klāšanas servisu, bet pieņem arī individuālus pasūtījumus dažāda stila ēdienu un konditorejas izstrādājumu pagatavošanai. Tuvojoties dažāda stila jubilejām, obligāti aktuāls ir jautājums par to, kur pirkt garšīgu sāļie kliņģeri vai arī kas cep kūkas pēc pasūtījuma. Konditorejas izstrādājumi ir viena no populārākajām ēdienu grupām, kas tiek pasūtītas, tālab servisu sniedzēju ir salīdzinoši daudz.

KONDITOREJAS PASŪTĪJUMU PIEŅEMŠANA.
Tortes, kūkas, kliņģeri, bulciņas, pīrādziņi un kūciņas – ko gan vairāk var vēlēties saldummīļi savos svētkos. Ja izvēlaties torti pirkt pie konditora, tad vēlams iepazīties ar atsauksmēm, lai ir skaidrs ar ko rēķinātes un līdz ar to vai nosauktā cena ir adekvāta piedāvājumam. Vislabākais būtu zelta vidusceļš, kurā ir loģiska cenu un, protams, piedāvājumu attiecība. Kūku pēc pasūtījuma Rīgā ir opcija izvēlēties pie dažādiem konditoriem individuāli vai arī arī nopirkt konditorejā uz vietas. Šādu pasūtījumu cena sastāda ne tikai produktu izcenojums, bet arī konditora ieguldītais darbs un laiks, tādējādi, ja arī cena kļūst par dažiem eiro augstāka kā pērkot jau gatavu produktu, der atcerēties, ka pasūtījums tiek cepts individuāli un, protams, allaž būs svaigs un gards.

BANKETU ĒDIENKARTE PAR LABU CENU.
Otrs lielākais pasūtījumu tips, ko saņem un arī nodrošina daudzas konditorejas, ir bankets. Galda klāšana mazākām un lielākām cilvēku grupām ir tik pat populāra kā tortes cepšana. Atsākoties siltam laikam un vasaras sezonai, aktuāla kļūst arī galdu klāšana izbraukumā ārpus telpām vai arī kādā citā klienta izvēlētā vietā. Klientam allaž ir jāzina galdu klāšanas cena, jo uzsaukt svētku svinēšanu lielākai cilvēku grupai izmaksā vairāk, kā ģimenei. Banketa ēdienkarte sevī parasti ietver dažāda veida uzkodas, dzērienus, arī siltos un, protams, aukstos ēdienus, atkarībā no banketa formas. Visas uzkodas banketam allaž tiek gatavotas svaigas un arī kvalitatīvas.

Laba ēdinašānas pakalpojumu sniedzēja atrašana spēlē lielu lomu tajā, lai bankets, jubileja vai kāda cita svinīga sanākšana būtu izdevusies un līdz ar to visi būtu labi paēduši ar rezultātu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *