KĀDA VEIDA PAKALPOJUMUS PIEDĀVĀ KONDITOREJAS?

Tuvojoties kādiem lielākiem vai maziem svētkiem, vienmēr svarīgs ir galda klāšanas jautājums un arī tas, kur un kādu torti celt galdā ciemiņiem. Arī tad, ja jārīko bankets telpās vai izbraukuma bankets, ir nepieciešams izvēlēties labu pakalpojuma sniedzēju, lai nebūtu pēcāk jāviļas gan cenā, gan ēdiena apmērā. Konditorejas Rīgā bieži mēdz piedāvāt ne vien galda klāšanas servisu, bet pieņem arī individuālus pasūtījumus dažāda stila ēdienu un konditorejas izstrādājumu pagatavošanai. Tuvojoties dažāda stila jubilejām, bez šaubām aktuāls rodas jautājums par to, kur dabūt garšīgu kliņģeri vai arī kas cep kūkas pēc pasūtījuma. Konditorejas izstrādājumi ir viena no pieprasītākajām ēdienu grupām, kas tiek pasūtītas, tādējādi servisu sniedzēju ir salīdzinoši daudz.

TORTU UN KŪKU CEPŠANA PĒC PASŪTĪJUMA.
Tortes, kūkas, kliņģeri, bulciņas, pīrādziņi un, protams, kūciņas – ko gan vēl var vēlēties saldummīļi savos svētkos. Ja izvēlaties torti pirkt pie konditora, tad ir ieteicams iepazīties ar rekomendācijām, lai ir skaidrs ar ko rēķinātes un vai nosauktā cena būs piemērota piedāvājumam. Labākais ir zelta vidusceļš, kurā ir laba cenu un arī piedāvājumu attiecība. Kliņģerus pēc pasūtījuma Rīgā ir opcija izvēlēties pie vairākiem konditoriem individuāli vai arī dabūt konditorejā uz vietas. Šādu pasūtījumu cena sastāda ne vien produktu izmaksas, bet arī konditora ieguldītais darbs un arī laiks, tādējādi, ja arī cena ir par pāris eiro augstāka kā iegādājoties jau gatavu produktu, atceraties, ka pasūtījums tiek cepts individuāli un līdz ar to vienmēr ir svaigs un gards.

BANKETA GALDA KLĀŠANA LATVIJĀ.
Vēl viens liels pasūtījumu veids, ko nereti nodrošina dažāda veida konditorejas, ir banketa galdu klāšana, jeb vienkārši banketi. Šis pakalpojums ir tik pat izplatīts un, protams, pieprasīts kā konditorejas pasūtījumu veikšana, kūku un kliņģeru cepšana. Galda klāšana izbaukumā ir aktuāla, sākoties siltajam laikam un, protams, vasaras sezonai, tāpēc šo laiku varētu uzskatīt par ienesīgāko izbraukuma banketu rīkošanai gan telpās, gan ārpus tām. Lielu lomu banketu galdu klāšanā spēlē cenas un līdz ar to daudzuma attiecība, tālab pircējiem vēlams iesākumā iepazīties ar rekomendācijām par konkrēto konditoreju vai galdu klāšanas firmu. Banketu ēdienkartē lielākoties ir iekļauti gan vairāki salāti, uzkodas, sieru, dārzeņu un, protams, gaļas plates, arī siltie ēdieni, ja šādas ir klienta vēlmes. Pasūtījums ir labākās kvalitātes, svaigs un, protams, gatavots īsu mirkli pirms pasniegšanas.

Laba ēdinašānas pakalpojumu sniedzēja atrašana spēlē lielu lomu tajā, lai bankets, jubileja vai kāda cita svinīga sanākšana pēc iespējas būtu izdevusies un līdz ar to visi būtu laimīgi ar rezultātu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *